RESIDENT EVIL: REVELATIONS

RESIDENT EVIL: REVELATIONS

Anotace: .

.




Sedávej mutantobijko tiše v koutě,
budeš-li hlučet, hrdobci najdou tě.

Jednotlivé paluby neprocházej se zapnutým skenerem
a to ani při průchodu nejjednodušším levelem!

Lepší je mít v ruce pořádnej gan,
nejlíp by se hodila opakovací brokovnice M3 s rozšířenou kapacitou zásobníku, navýšeným firepowerem a nastavenou možností střílet v dávkách.

Dej na radu zkušeného pantáty:
na dohmat měj vždy připravené pulzní granáty.

Loď Queen Zenobia je mutantů plna jak kravinec much,
tak popadni bazuku a pojď si užít vzruch.

Zbraně přebíjej rychle, obnovuj vitalitu,
nebo brzy zvadneš v umírání šerosvitu.

Do neznámých sekcí choď vždy bokem,
preventivní střelbou chraň se před útokem.

Za roh načuhuj opatrně a pomalu,
nebo ti nějaká zmutovaná mrdka odhryzne hlavu.

Každého bosse nejdřív slušně pozdrav
a pak ho dávkou z kulometu poprav.









*Hrdobec je staročeský výraz pro mutanti.



.
Autor CORONATION, 02.02.2015
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí