Proroctví

Proroctví

Anotace: Část z něčeho většího...

Muž co z našeho světa není,

žena s duší jak temný kraj.

Dvojice co nese změny.

Málem se pozabíjeli.

 

On hledá klíč od všech zemí,

ona pomstu, lidi šeptaj.

Tvory temné vypuzeny,

dva dohodu uzavřeli.

 

Cesta plná utrpění,

oni se však hned nevzdaj.

Hradby města prolomeny,

síly jim nedocházeli.

 

Pán temnot padá k zemi,

slunce ozářilo kraj.

Jejich úkol dokončený.

V záři blesku zmizeli.

Autor heker-1, 31.08.2015
Přečteno 712x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí