Rudé síně

Rudé síně

Anotace: "Básnička" v herní nápovědě pro fantasy RPG + doprovodný textík v knize.

Matka dceru porodila,
znetvořila, odložila.

Lunu, vítr, řeky sňala,
do lůna jí darem dala.

Pečeť sťala, roztrhala,
synům vazy zpřetrhala.

Do útrob jí bolest psala,
slzy krví začmárala.

V šedý zámek, vránu v klíč,
černočerné stužky líc.

V purpurových síních hada,
pláče tichá, černá, sama.
Autor Franklin, 28.09.2015
Přečteno 658x
Tipy 1
Poslední tipující: EmmaG
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí