Námořníkům

Námořníkům

Anotace: Jen takový rychlý výplod inspirovaný neskutečným světem...

Nesmutni, že jsi sám
Že samota je tvůj širý oceán
Že každodenní moře všedním je
A chlad cit nenahrazuje

Kdo hledá najde pohlazení
V náručí lehké děvy
V tuto chvíli již návratu není
Jeden sten střídá se ozvěnou v druhý

Jsi ztracený, námořníku, v opojení
Falešný pocit bezpečí a pochopení
Mizí jako zlato těžce vydělaný
Na duši jen splín, na chvíli utišený

A poslední, co zahřeje tě na lodi
A zkřehlé tělo v život probudí
Je targothský mok zlatavý
Autor Ishtar, 20.10.2015
Přečteno 634x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, Frr, jitoush, Jort, enigman, Kett, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď vesel a chop se vesel...

21.10.2015 11:20:23 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí