Antické sny

Antické sny

Anotace: Jak se lze vracet do dávných dob v dobách zlých.

Myšlenky nechť si odpočinou,
co bylo včera, vydej dnes v plen.
Svět přežívá pod mlhovinou,
zdává se mi antický sen.

Vyjde Slunce, zdroj plné síly,
vítr, mistr něžných kadencí!
Antické noci do snů vlily,
touhy po pradávných milencích.

Láska je skrytá kdes ve vřesu.
Ve dne i v noci sen se mi zdá.
Antické sny zlehka přenesu,
do mého světa. Doba je zlá!

Ve vlnách se zmítá vratká loď,
radši se mělčinou k cíli broď!
Autor Maura, 20.12.2015
Přečteno 698x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí