Pohlcena temnoutou

Pohlcena temnoutou

Anotace: ...Někdy je ten pocit v hlavě...

Temné myšlenky svírají jí hrdlo,
A Kyslík ji ubývá v rychlosti blesku,
Však myslela na svoje rodné město,
Jenž lidi okolo přihlíželi k hlubokému potlesku.

Dávivý zvuky krve vydávala z hrdla ,
Brečela,vřískala a v očích strach,
Jenž poslední mrknutí a ona vydechla,
Však najednou se proměnila v pouhý prach.

Démon zakřičel s úsmevěm na tváři: ,,To já jsem vrah!"
Autor Pucík 2, 21.01.2016
Přečteno 624x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí