Výjimeční

Výjimeční

Anotace: Báseň k závěru Výjimečným o tom, že proto, abychom byli výjimečnými nemusíme oplývat nadpřirozenými schopnostmi

Sbírka: Stejně nás život láká

Nazývaj všechny nás výjimeční
to proto že vládnem svou schopností
všichni jen není to sen s rozumem
mysl má i ta tvá může být výjimečná

Každý z vás může být výjimečný
nemusíš úžasné schopnosti mít
stačí jen s láskou v srdci žít

Každý z vás může být výjimečný
stačí jen žít s úsměvem
tím mnohem víc životů vylepšíš

Není výjimečný ten
kdo má schopnosti jen
může se jim však stát
kdo lásku umí dát a má rád

Každý z vás může být výjimečným
zázračné schopnosti mít
stačí jen zlepšit den nešťastným

Každý z vás může být výjimečný
denně pár radostí druhým dej
slabším pomáhej
tak dáš víc než každý výjimečný

Pár dobrých pomocí zvládne víc
neboj se jen tak říct mám tě rád
no tak ať celý svět to ví
že ty jsi ten můj výjimečný

Každý z nás může být výjimečný
stačí jen dobro dát, lásku znát, mít svět rád
nebuď ras buď i ty jeden z nás

Každý z nás a též z vás je výjimečný
všichni chcem mírový svět mít
možná je to naivní proto buďme aktivní
pojďme být všichni jen výjimeční

Stačí jen změň něčí den v krásný sen
buď i ty jeden z nás objev na světě plno krás
slabší chraň zlo smrtelně zraň
buď i ty výjimečný
buď jeden z nás
buď výjimečný
Autor osztravak30, 26.04.2016
Přečteno 754x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí