Setkání s Jeseninem

Setkání s Jeseninem

Anotace: Báseň o pozemském životě jak se naše duše jednou možná potkají s mistrem :)

Když matička zem koketuje s jesení
tvá duše opouští tělo zhýralé
kdesi na tě čeká Jesenin
který na schodech vítá krále

,,Zdrastvuj'' pravil Sergej ruku podávajíc
,,Vítej můj milovaný bratře ''
z nebeského trůnu právě vstávajíc
,,hleď dolu k té pozemské chátře''

Blankytné nebe svou náruč otevirá
aby duše tvá dohlédla na matku vlasti
,,Sergeji, kde jest v Rusích nehynoucí víra'' ?
místo radosti jen nářky a strasti
Autor Petr27, 09.05.2017
Přečteno 534x
Tipy 1
Poslední tipující: Pétík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí