Holka v mojí hlavě/Závěr

Holka v mojí hlavě/Závěr

Anotace: Chci zhmotnit tě, abych se zmoh ti vyznat všechno a vyzvat ať zůstaneš..

Spíš mě v hlavě.
Sbliž mě se sebou,
z višně spadni,
abych tě spíš měl,
s tebou svižně šel,
viděl nás pyšně
vedle sebe - ta myšlenka i ve
vedrech zebe...
Chci zhmotnit tě, abych se zmoh ti
vyznat všechno a vyzvat
ať zůstaneš..
Jsem si velhal vjem - tu holku v hlavě,
kde hravě se mnou hraje si.
... Lžou smysly, tak zmiz mi z mysly!!
Autor The STYL, 16.06.2017
Přečteno 586x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, Fany, Ruda Štola, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to jednu výhodu: jednu z hlavy vyženeš, jiná se tam může nastěhovat...
.nekonečné zástupy holek....no není to proč žijeme???

17.09.2017 11:12:10 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí