Život

Život

Anotace:

Život

vím že se země otáčí kvůli nám
a její osy nejsou pro legraci
pevniny pouště oceány i civilizace

točíme se všichni kolem slunce
chraňme přírodu
chraňme život

aby naše mysl dál
cvakala radostí
hlavy pojídaly štěstí

životy plné krásných snů
mezi pevninou a oceánem
se plní přání
nás i našich přátel

naplňují nás
a já stále věřím

že to bude dobré
Autor Razer, 03.03.2018
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: Ally, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji

05.05.2019 08:31:43 | Razer

pekne dielo

04.05.2019 19:48:47 | Ally

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí