Lahkotažko

Lahkotažko

Anotace: dokedy takto

chodím po ihličí
pomaly našlapujem, temným lesom, rosou, so zatajenýcm dychom.
prsty natiahnuté k svietiacemu mesiacu, v spojení, v myšlienkach.
na teba.S dýkou za opaskom, snad vyrezat si srdcostroj by bolo riešením.

našlapujem po drôte,mestom, len odlesky mrakodrapov, letiace slnečné lúče,
keby ma tak chceli spálit. už konečne.


https://youtu.be/1nv9br7P7g0
Autor magnet-ka, 28.07.2018
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí