VÍLÍ ESENCE

VÍLÍ ESENCE

Anotace: Trochu vílí křehkosti

Vánek voní nad hladinou,
mládím, z poupat leknínů.
Když den s nocí téměř splynou,
zjeví se nám ze stínů.

V lesních tůních bezedných,
s mlhou v přítmí skotačí.
Nikde pláče vzlyk, či smích,
rozeznít se nestačí.

Z pavučin hráz, přehrada,
kde skryjí svoji nevinnost.
Les je vílí zahrada
a Ty v ní, jejich prostý host.

Nadechni se. Zastav čas,
byť na malinkou chvíli.
Setři rosu z jejich řas,
však silou jen motýlí.
Autor Ztepilý, 19.10.2018
Přečteno 486x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Anděl, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

19.10.2018 12:59:06 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí