DUHA

DUHA

Anotace: Život je plný barev.

Ač je to k nevíře,
jsi barvou, štětcem malíře, 
co schopen je, pár jeho tahy,
kreslit sny, co přijdou záhy.

Nevšední to zážitek.
Pozorovat jeho snahu.
Je to prostě požitek,
skrytý v každém štětce tahu.

Mistře. Vykouzlit bys dovedl,
svojí božskou invencí,
DUHU, co by nesvedl,
nikdo s malou potenci.

DUHU všemi barvami,
co ovládá nás žíti v touze.
Jako otakárky, co byli larvami,
Jako pstruhy v lesní strouze.
Autor Ztepilý, 02.11.2018
Přečteno 791x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí