Noc na Silvestra

Noc na Silvestra

Anotace: ...

Úsměvy a srdíčka,

jen počkej ty maličká.

Máš to velkou zbraň,

tak zaplatíš daň.

 

O půlnoci přijedeš,

plno jídla sežereš.

A trochu toho vínka,

však víc než 1 sklínka.

 

Deskovky si zahrajem,

jak děti si vyhrajem.

Na procházku zimní,

petardy tě zklidní.

 

S kamarádem házíme,

slova v sobě ztrácíme.

A kostkou si hodíme,

jak se ve třech vyspíme?

 

To je vlastně jedno, 

stačí si jen sednout.

Jenom malá párty,

a k tomu malé dárky!

 

Zase něco nového,

v duši zcela jemného.

Upřímně tě vyzývám,

pojď zakalit k nám!

Autor boneslash, 11.12.2021
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí