Na houpačce i housle zřím ?

Na houpačce i housle zřím ?

Anotace: Když po půlnoci v láhvi spím ?

*

***

Někdy ?

Právě jako dneska !

Aladinovi ... se trošku stejská.

Je to kluk ... co chce mít pejska ?

A místo toho !!!

Chtěl jsem napsat slovo !

Sprosté ?

Na houpačce se již nudí !

Obě bílé půlky studí ?

Nedivím se.

Nad ránem ?

Měsíc svítí a trošku mrzne.

Branka větrem ... občas vrzne.

Hvězdný teleskop ... již kamsi míří.

A na hodinách !

Nejsou ani čtyři ?

Do pr.... !!

Do práce ?

Táta teprve v pět hodin vstává !

Sláva ... Další tik ?

A poté ťak ?

Kolem projel aspoň vlak ... co houká !!

Na přejezdu ?

Na opilce s koloběžkou !

Asi těžkou ?.!

Proč by jí ... TAM ... nechal ležet ?

Měl by ... pro ní ... někdo běžet !

Měl ?

ALE  MIMO  MALÉHO  ALADINA !

Téměř všichni spí ?

A vlak ani nebrzdí !

Škoda ?

Do pr.... !!

Již podruhý ?

Ale co s tím ?

Já asi taky ... spím !!

Jen zapisuji ?

O čem právě ... sním ?

O  LÁSCE !

O  VELKÉ ... LÁSCE ?

O  LÁSCE  K  ŽIVOTU !

K  DĚTEM ?

Mám jich ... naštěstí ... hodně !!

Všude ?

I  TAM ... KAM  SE  NEDÍVÁM  !

Když pouštím si ranní zpravodajství.

Z domova ?

A TO MUSÍM ZDŮRAZNIT.

Z mého domova !

Zadara.

Z obýváku !

Pohodlného křesla !

KDE  DNES  (NESMÍ) NIKDO  BÝT .

Je to můj sen a můj byt ?

Moje flashdisk flaška ?

Moje fialová ?

Moje olivově metalová !

JEN  MOJE  LÁSKA ??

LÁSKA !

O které se stále píše ?

A

ALADINOVI  RODIČE ?

Jsou v p...... ?

Jsou v podstatě ... pořád v pohodě.

Nic jim ... nechybí !

ANI  TA  STARÁ  PETROLEJOVÁ  LAMPA.

Jen TA STARÁ láska !

HLAVNĚ MĚ !

Doko-léčka ?

BUDÍ !!

A roky a měsíce a týdny a dny a hodiny !

A taky minuty a vteřiny !

Jen se usmívám ?

JAK  VŠE ... MŮŽE BÝT !

Pokud toužíte !?

KRÁSNÉ.

***

*

TAK KRÁSNĚ ... FIALOVĚ ZABARVENÉ !

Třeba myšlenky !

Nejenom na ní.

Na celou podstatu bytí ?

Vlastně žití ?

Na touhu po něčem ... co nás spojuje.

Čím třeba teď ... přichází !

I TVÁ FANTASY !

TVÉ SNY ?

LÁSKA ?

 

PS:

PA

Housle dál hrají !

U vany ?

U houpačky ?

A TAKY U TEBE !

MÁ MOUDRÁ GRÁCIE.

***

*

 

Autor Fialový metal, 15.02.2022
Přečteno 183x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Lexi, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí