Syreni, Maris exspiravit

Syreni, Maris exspiravit

Anotace: Duše všech neprobádaných moří.

Syreni, Maris exspiravit

Mocná dáma hlubin
znalá mužských slabin
zpívá píseň s přílivem.
Nevykláněj se z lodi ven!
Odhodí svou nevinnou tvář,
až bude trhat tvůj naivní chřtán.

Autor Martin_Beneš, 15.03.2022
Přečteno 179x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Marten, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí