Kuráž

Kuráž

Anotace: ...

Tu ostrost získáš jen životem.
Už nejsme děti.
Možná si zvyknem.

 


Když mi ukážeš, ukážu ti taky.
Tu malou ustrašenou holku.

 


Víš, ne pro mě není odpověď.
Chci tomu čelit.
Tak pojď tomu čelit se mnou...

Autor Loveless, 22.06.2023
Přečteno 178x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, kozorožka, Fialový metal, Frr, Marten, Sonador, IkkarisKa, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí