Úplněk

Úplněk

Anotace: napadlo mě to při projíždění nočním městem... snad se bude líbit :)

Každý den je něčím jiný
svým způsobem jedinečný
Užíváme si života
slyšet ptáka skřehotat

Postihla mě ale kletba
kterou nezná ani sám čaroděj
drží mě dál od měsíčního světla
vězní jako sériového vraha

Netušili ovšem že to není světlem
ale samotným časem a událostí
pozorovali jak mi bolest prochází tělem
a hleděli na mě s pohledem zlosti

chtěli mě zabít
bylo jim to vidět na očích
zjistili že beton může proklít
a přemýšleli na postupných krocích

zasadili onu květinu
co našli a může mi ublížit
ovšem jen mě dokázala oslabit
netušili že mám v sobě ještě střepinu

nebyla jsem obyčejný vlkodlak
było tam i něco víc
šla jsem tomu vstříc
a nechala působit i soumrak

jen jedna myšlenka mi běhala hlavou
a chtěla mě provést onou branou
nevěděla jsem jak to udělat
jeho jsem však nikdy neměla potkat
Autor ella_ha, 28.11.2023
Přečteno 177x
Tipy 4
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí