Příští život

Příští život

V příštím životě chci být vták,
letál bych světem
sem a tam.
Cez moře a oceány ,
skrz poušť by mě vítr přivial k tobě do zahrady.
Tam bych se zahnezdil v boudce dřevěné, kterou na stromě máš .
Večer bych se koukal jak usínáš,
ranním štebotem bych tě zobouzel.
Autor zápiskyzméhlavy, 19.12.2023
Přečteno 169x
Tipy 8
Poslední tipující: Lesní žínka, Marten, Psavec, martinaV, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí