Písmeno K

Písmeno K

Anotace: Nuda ve škole

Kýčovité kopie kopií konzumního klystýru kývají kebulí, kecají kemry, klopí krovky.
Kreténi kritizují kapitalisty, když kapitál kreténům kyne.
Kam kouknu, krvácí komouši konfety, které kalifornské krávy klidně koušou a kálejí, kam komunista kálel, kradou, komu komunista kradl.
Každý král koná kravál, kukadla koukají, koruny se kutálejí v kruhu.
Kunšofti kastrují kypré kurvy.

KONFRONTACE, KATAKLYZMA, KATASTROFA, KATARZE... koloběh.
Autor Malachias Traum, 15.03.2012
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyhle hrátky písmenkový mám ráda - jen, ten poslední řádek - je to kdo co koho co? a nebo koho co kdo co? :o)

07.04.2012 18:36:52 | hanele m.

ti kunšofti kastrují ty kurvy :D děkuju za koment:-)

07.04.2012 23:18:34 | Malachias Traum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí