Křižovatky života

Křižovatky života

Anotace: V životě musíme mnohokrát volit. A nikdy předem nevíme, zda naše volba je ta správná.

A zas se cesty dělí.
A žádná směrovka ti neukáže,
kterou cestou se dát,
co na konci tě čeká,
jestli se budeš smát
či těžké slzy ronit.
Tak musíš hlavu sklonit
a vybrat si tu jednu.
Možná tě stáhne ke dnu?

A další křižovatky.
Měsíce, roky běží.
Ty dohlédneš jen stěží
na začátek své pouti.
Cesta se stále kroutí,
jen zpátky nelze jít
a víš, že co jsi zkazil,
nemůžeš napravit.
Zpátky už nelze jít.

Opravné zkoušky se v životě nekonají.
Autor laludmi, 05.04.2012
Přečteno 555x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeden chápavý ST

05.04.2012 22:01:10 | poeta

Děkuji moc.

05.04.2012 22:03:52 | laludmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí