Někde musí být ráj

Někde musí být ráj

Anotace: ,,,,,,

Někde musí být ráj

Tam, kde slunko svítí

Ne, v rákosí, kde ptáci švitoří

A hajzli, dobře se maj…

 

Zapomeň na lásku

Zapomeň na pocity

Časy se mění

Pozbývaj  jistoty,….

 

Západem slunka končí

Starosti dne

Červánky z čistajasna

Rozhrnou oblačna….

 

Kořen zubu moudrosti

Je rozežrán

Zatuchlostí

Vyspraven, navrácen

K původní profesní ctnosti…

 

Oblastí blaženou

Se honí pochybnosti

Myšlenky věcí příštích

Nabývaj obraznosti…

Tady někde musí být Ráj…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor v.hercik, 15.04.2012
Přečteno 728x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí