Velký třesk

Velký třesk

Anotace: Při procházce má člověk o čem přemýšlet.

1. Měsíc svítí na Zemi
A zdá se mi,
Že nejsme jediní,
Pro tento svět stvoření.

Mnoho jiných bádalo,
Co se tu na Zemi událo,
Pak přišel z čista jasna blesk,
Už vím, byl to Velký třesk.

Ref: Hmota se shlukovala,
Planety budovala,
Hvězdy rozzářila,
Život nám dala.

A to všechno se stalo
Jen pro naše blaho
Měli jsme toho mnoho
Byla to sláva.

2. Náhle začalo toho býti moc,
Vesmír potřeboval pomoc.
A všechno, jak to začalo
tak rychle to skončilo.

Ref: Hmota se rozkládala,
Planety rozbourala,
Hvězdy zhasla,
Život nám vzala.

A to všechno se stalo,
Už není žádné blaho,
Měli jsme toho mnoho,
Byla to sláva.
Autor mtek, 04.05.2012
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí