Noc mrtvých motýlů

Noc mrtvých motýlů

Anotace: Každý si občas naivně a příliš lehce létá.

Noc mrtvých motýlů

Motýlku, kam letíš?

"Tam, co měsíc splétá noční pavučinu."

A co když tam zabloudíš?

"Zvířený prach zvěstí tu smutnou novinu."

Pověz mi, motýlku, kde je ta pavučina.

"Tam co vlají ve vánku, motýlí těla potlučená."
Autor Větroplach, 14.05.2012
Přečteno 510x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Motýl se nikde neztratí byť jeho křídla jsou potlučená.

02.10.2012 15:19:10 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí