Vzpomínky na zítřky

Vzpomínky na zítřky

Anotace: ...zvláštní pocit melancholie...

*

*

Pár skořápek od škeblí

ze stesku jsme je nesnědli

zapadá slunce

co sotva nám vyšlo

jsme tady - znovuzrození

s vlasy co předčasně zešedly.

 

Pár smutných dopisů

ze strachu jsme je nedopsali

polární noci

na rovníku našich chvil

čekáme na další - obrození

abychom vzpomínky odevzdali.

 

Do krabic bez víka

pro čas, co už netiká

ve snaze najít si viníka

ústy, když tichem noc se zalyká

ústy, které křikem si zamykám

zakřičím beze slov, potají, do ticha.

 

A betonové nebe nad námi

se rozplyne s poslední stopou

 

vzpomínek na zítřky.

*

*

 

Autor zaba.zuzla, 29.05.2012
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Lovecká, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budoucnost včerejška...

02.06.2012 14:38:45 | enigman

Je dnešek...

03.06.2012 20:08:24 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí