Zenová zahrádka

Zenová zahrádka

Anotace: Jako z pohádky. :)) Když se člověk prochází nádhernou japonskou zahradou, kde jako by čas se zastavil a vy vnímali tu nádhernou krajinu. Vše je do detailu udělené a já se procházím a přemýšlím, jak to popsat, aby to co nejlépe vystihovalo mé pocity.

Nádherná zahrádka
do detailu udělaná.
Je to jak pohádka
vločkami zasněžená.

Lístky stromu
růžové jsou.
Po mostě k domu
mě táhnou.

Malé kamínky
silné a oblé.
Hřející plamínky
jsou mi tak známé.

Mé oči sledují
tu nádheru, dokonalost
a celistvost
Srdce mi spalují
ach, ta má žárlivost.

Květy lotosu
jen zřítka rozkvetly.
Pár bezvýznamných pokusů
motýlci přelétli.
Autor Blázen Viky, 03.06.2012
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí