Najít cestu

Najít cestu

Anotace: Hledání cesty

stohy knih četl

 

námět-

 

vnitřní hygiena

 

myslel

 

že chápe všemu

 

myslet –

 

hovno vědět

 

pak to přišlo

 

klinická smrt?

 

ne

 

jen otevřel oči

 

náruč

 

pouta povolila

 

vykročil na cestu

 

cíl-

 

být jako On

 

cíl-

 

nikdy nenajde

 

Směr však ano

Autor Radek Brázdil, 04.06.2012
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Prinzeschen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí