*SLZA*

*SLZA*

Anotace: vysvětlivky pro Gábinku: CHŮZE JE ŽIVOTNÍ CESTOU..SLZA POCITY..A VZLET JE CÍL TÉTO CESTY, KDY ODHODÍME VŠECHNO ŠPATNÉ I DOBRÉ, CO JSME ZA ŽIVOT MUSELI VSTŘEBAT :)

*
Tvá chůze lehce lněných slov,
vzdálená hudba po setmění,
nasákla roztavený kov,
v průsvitnou slzu osamění..

*
Chycena řasou nesmělosti,
v zátiší smutek ustlává,
o lásce zpívá, o hořkosti,
stín retů ze rtů utírá..

*
" mám žízen " lehounce sténá,
stržena vlnou trápení,
má pocit, že už tu byla,
že kroky se v let promění..

*
Až zhasí voda ústa zprahlá,
slzička skane ku zemi,
roztančí louku za svítání,
zaseje modrými růžemi..

*
Pak chůze sladkých not se vznese,
z hory větrných polibků,
do tvaru srdce na nebe vnese,
bronzovou duhu odlitků..

***
Autor PANGÁSIUS, 04.06.2012
Přečteno 503x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Lenka Krásnodvorská, malá slečna, Anjesis, PIPSQUEAK, Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju za vyvětlivky! :-P

04.06.2012 19:14:39 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí