Špelec v dějinách

Špelec v dějinách

Anotace: ,,,,,

 

 

Dějiny kráčí pořád dokola

Drží se zajetých kolejí

Ten, kdo byl  včera i dnes

Je dohola…

A ostatní…

Jsou kýče !

Bráníme se pocitu marnosti

Zmaru a soucitu

S věčností, jíž nedočkáme se !

Otevřeme si lahvinku lihoviny

Čímž najevo dáme

Že otázka posledního soudu

Je nám ukradená….

Maje svůj svět

A nedáme rušit ničím se

Ani ranou z děla !

Vypálenou panem dělmistrem ?

Či střelmistrem ?

A ….  Špelec  letí na tý kouli

Mám obavy , až dopadne, co nastane….

Po nás potopa !!

 

 

Autor v.hercik, 10.06.2012
Přečteno 505x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí