Zapšklej dědek

Zapšklej dědek

Anotace: ,,,,,

Jsem zapšklej  dědek

Už ani jíst mi nechutná

Všechno se vytrácí

A všechno je kedlubna

Alkohol, taky mi

Nic neříká

Nehraju Bobra, ba, ani piškvorka….

S holkama nekamaradím

Už spoustu let

Nad kukaččím hnízdem,…

To byl tenkrát Přelet !!

Jahody z Polska

A tatarský biftek

Poslední možnost

Jak bych to vzdal a vytek,….

Svobodně vytek,…

Autor v.hercik, 16.06.2012
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí