Kdy už to konečně skončí?

Kdy už to konečně skončí?

Kdy už to konečně skončí
a začátkově začne?
Kvočně úskočné se podobám
ač mi zoban narostl jinak.
Mám na hlavě přízrak.

Při při přejde z hlavy do hlavy
zakousne se do potravy
a já střízlivá a jízlivá se jím nechám vést.
Jsem čestný občan četných měst.

Černý z kouře komínů
co ve stínu vypadá lépe
pak padá na slepé dětské kočárky
nebo do járky mezi ňadry.
Jsou v autobuse madly a vnadly ze sádry
sládly
Oči mátly.
Ruce hmátly!
Autor Jiřinka Mignonka, 28.06.2012
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to neskončí...

30.06.2012 12:01:25 | enigman

moc se mi líbí tvůj způsob "sebevyjádření" :)) nejen u této :)

28.06.2012 16:50:15 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí