Soumrak dobrých časů

Soumrak dobrých časů

Anotace: ...

Přišel soumrak dobrých časů.

S nechutí a bez úžasu

vzal si všechnu mládí krásu,

vzal i jiskru mého hlasu.

Vzal mi vše, co jednou ďasu

stejně chtěl jsem dát.

 

Zničil sny a věčnou spásu

tiše na výrobním pásu

přetvořil ve sbírku dat.

 

Možná, že pár zlatých vlasů

chtěl by věnovat.

Komu? Vševědovi přece. Snad.

Autor free.poet, 03.07.2012
Přečteno 489x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí