R.I.P.

R.I.P.

Anotace: .

Po tvém odchodu se nebe navždy rozplakalo
Promočeným kapesníkem otírá si slzy
Nikdo nikdy nepochopí proč se ti to stalo
Nikdo nikdy nepochopí proč už takhle brzy

Každý dobrý přítel, kamarád a nebo známý
Cítí, že bez tebe bude mu kus duše scházet
Nelze zapomenout dny, kdy byla jsi tu s námi
Nečekaný knockout v lehké střední těžké váze

Byl vyhlášen státní smutek. Veřejnost je v šoku
Vlajky visí na půl žerdi. Je to tragédie
Bez vyjímky každému se třpytí slza v oku
Naše drahá Naděje dnes zemřela......ať žije

V zástupu smutečních hostů při posledním rozloučení
Není nikdo, kdo by nebyl zahalený v černé
Děti prohlíží si parte místo svého vysvědčení
Nádherných smutečních kytic množství nepřeberné

Oko nezůstalo suché s dojemnou smuteční řečí
Srdcervoucí píseň v mollu doprovází kondolence
Naděje je pohřbena a truchlící u hrobu klečí
Beznadějně roní slzy na krásné smuteční věnce

Co teď s námi jenom bude? Vzpomínáme na tebe
Nezbývá nám nic než doufat, že se rány zahojí
Měla zemřít poslední. Šla příliš brzy do nebe
Bez tebe je s námi amen....Odpočívej v pokoji
Autor Manni3, 01.08.2012
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí