Kapající kohoutek

Kapající kohoutek

Anotace: když takhle jednou nemůžete usnout... (2007)

Kape nám kohoutek
a mně nedává to spát.

Kap, kap, kap.

Jako by mi odměřoval
kolik života mi zbývá.

Kap, kap, kap.

Směje se mi
drze monotónně zpívá.

Kap, kap, kap.

Každá kapka - jedna sekunda
a já jsem s ní stále starší.

Kap, kap, kap.

I když usnu tak stejně
kapání mě ze sna straší.

Kap, kap, kap.

Však bojím se dne
kdy kapání ustane.

Kap, kap, kap.

Co když s tím koncem
i mé srdce bít přestane?

Kap

už nikdy více

kap

a zhasla svíce...
Autor Jahudka167, 08.08.2012
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí