Hlad

Hlad

Anotace: ...

Kde jsou slova,
která by byla
víc než já ...
a rozpustilá čokoláda
v srdci nechutně mléčná
se vzpomínkou kutálí se
zelený míč
bledě se usmívá.
Být ráda doma,
a usínat s bodláky
v mrazivých cestách
strašlivé naděje.
Než zavřeme ticho,
to rozpustí se noc
od šíleného rána
bez zběsilého kroku,
do děr po padlých snech,
ten tiše chcípá,
v bláznivé horečce,
v hladovém krmítku,
a pod ním kočka,
mlsně se plíží.
Autor Aaliyan, 11.08.2012
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

" být ráda doma" je vlastně štěstí :))

11.08.2012 17:46:54 | Zamilovaná do nezamilované doby

a usínat s bodláky je vlastně neschopnost tohoto štěstí dosáhnout ...

12.08.2012 08:37:11 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí