Zlatník a syn

Zlatník a syn

Anotace: .. stojím a koukám, živá i zlatá, má cenu..

V krámu Zlatník a syn,
na ulici slávy
vybírám

Ve výloze muška
jenom zlatá
šperky se probírám

Dám si je na krk
co mi bývá
poeticky "umírám".
Autor Tvůj kamarád Kodein, 29.08.2012
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí