Vyjít ze stínu

Vyjít ze stínu

Anotace: ......

 

Rozhraní flexibility

Je k popukání

Abnormální výlevy

Prohořelé myšlenky

Je k nezastavení !!!!

Čas povstat !

Dětská prdelka

Je víra !

Turbulence s koncem

V neznámu….

Není mnohem lepší

Si dát pivo ?

Nalokat se zrzavých chcanek !

Pustit si rokec

Néé plyn !!

A pak…

Vyjít ze stínu..

A kochat se zázrakem života !

Autor v.hercik, 30.08.2012
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: WoQyX, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí