krátká střízlivá :)

krátká střízlivá :)

Anotace: :) z fleku

Probouzím se do chladného rána,
slyším kolem trávu růst.
Noc nebyla zbytečně promrhána,
nebyl započat radovánek půst.

Rosa se třpytí na kamenech,
slunce skrz koruny stromů prosvítá.
trochu mě loupe v kolenech,
má hlava je poněkud točitá.

Když člověk pár přátel má,
svět se na něj dívá hned veseleji.
A když některá rána nejsou střízlivá,
i člověku se žije radostněji :)
Autor Irena J., 04.10.2012
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí