Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: Krátké zamyšlení kým jsem byl a snad i kým jsem nyní...

Nahý kouřit.
Být zahalen
do kouře.
Normám se
vzpouzet.
Kouřila dlouze.
Budu souzen
za hříchy
pletichy
mužem
co nad číší
při poslední
večeři.
Současník
nevěří
nad desaterem
láteří.
Snad si troufám
ale já doufám
občas asketou
i kavárenským
povalečem
sketou
vkleče
svlečen.
Povaleč s vinětou
i bez viněty
jizvami posetý
s nikým
si mě nespletou.
Vkládám
slova do věty
do dlaní
dámám pugéty.
Příležitostný džentlmen
příležitostný trhan
láskami ztrhán
jako pergamen.
Mám cejch
na stole utrejch
rozervané
nitro
nejisté je
jitro
nevím dne.
Srdce zatím bije
hrudník se dme
jsem bouřlivák
věru tak!
Autor kudlankaW, 07.11.2012
Přečteno 563x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí