Jde mi to

Jde mi to

Anotace: v patách

Jde mi to hned v patách
kamkoliv pláchnu
ven, na kraj světa
co je mi po radách
mám je za kachnu
mé právo veta

do reality mě
půlit chce lidské
věčitě běžné
proč, jo, proč? upřímně
odpoví - ziskem
žít je snad? lež ne

kdejakých hledačů
z pomezích vědy
- táž s konci skončí
naprosto.. neskáču
mez naposledy
jako náhončí


jde mi můj stín v patách
vědecky vzato
zkušenost lidská
dál čeká na tah
a co já na to?
na VÍC se blýská!
Autor Petbab, 16.11.2012
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jiparo, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde ti to...

22.11.2012 08:26:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí