Cogito

Cogito

Anotace: ergo sum

Robotické IQ
nech si má kto chce
rozum v sivej šminke
zubami drkoce

od chladu na slnku
umelom, v praxi
od svitu do mrku
strúha grimasy

vedecky priechodné
s certifikáciou
kapacít s prechodne
manickým rácio

k déja vu modulom
sofistikácie
v predčasne zosnulom
tabu na hracie

kocky pre hlavy
s mozgom na kľúčik
- mať tie predstavy
kto ma odučí?
Autor Petbab, 12.12.2012
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí