K.S.

K.S.

Anotace: hmm..

Soutěžních konců světa
n-tá verze
již vabank hraje, ne ta
jež podleze

nejnižší příčku vědy
stojatých vod
lechtat tam, kde ji svědí
lze kopřivou

dokud se nerozkřikne
kterak váhá
smát se zda si odvykne
sama nahá

konec světa i koncem
byl by vědy
třesk na zelený louce
jak naposledy
Autor Petbab, 15.12.2012
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí