Něco v nás

Něco v nás

Anotace: .

Něco na jazyku
něco na obloze
něco málo na srdci
každý máme něco
kouzlo okamžiku
kdy je člověk zrozen
zbytečně moc pláče, křiku
a té touhy po odvaze

Všude okolo jsou vlci
brzy v kamnech bouchnou saze
útěcha ve vinném střiku
časem zaplatíme draze
vše potřebné najdem v srdci
snad se bude nám žít blaze
snad budem mít velkou kliku
díky naší marné snaze

Smůla. Mít tak srdce větší
vždyť pomalu ve švech praská
tušili jsme nebezpečí
věděli, že na nás čeká
ti z nás, kteří na dně klečí
dobře vědí co je láska
lásce za svůj osud vděčí
každý kdo se nepoleká

Něco musí skončit
něco začne znovu
něco se nám podaří
to teprv bude něco
až se budem loučit
chladní jako kousek kovu
hlavně z řady nevybočit
vždyť jsme z nejlepšího chovu

Proč nám brání naše pýcha
přiznat všechny naše chyby
s čistým štítem líp se dýchá
to je život o němž sníme
osud stále karty míchá
budem šťastní? A co kdyby?
co když ne? Už buďte zticha
bude hůř....a my to víme..
Autor Manni3, 18.01.2013
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí