Cesta osudu

Cesta osudu

Anotace: Ve kterémkoliv bodě cesty je možno uzřít její zdárný konec.

Start a cíl
jít se snažím
Ze všech sil
cestu razím

Trny je poseta
růže květ
Zranění, odveta
purpurový svět

Krev se mísí s potem,
nejtěžší zkouška čeká
Cíl ohraničen plotem
země kolem měkká

Tak stelu si v ní
usínám únavou
V řadě neposlední
myšlenky odplavou

Daleko, mimo dosah můj
já v trávě ležím a tiše spím
ztratil jsem cíl svůj
Před jeho prahem sladce sním
Autor Serja, 20.01.2013
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí