Já?Co jsem neb kde jsem

Já?Co jsem neb kde jsem

Anotace: ....

Na podlaze leží krabice,
nemám sílu ji otevřít.
Co skrývá se uvnitř?
Dar?
Na okno sedla bílá holubice,
zrak má upřený na podlahu.
Vstát ze země, působí mi nemalou námahu,
bolest projíždí celým tělem.
Jak tisíc nožů s hrotem ostrým jak meč
probodli mou duši na skrz
po tvářím stékají proudy hořkých slz.
Ublížili mi, moc mi ublížili
a já vlastně ani nevím, kdo
Vlastně ani nevím, kdo jsem a kam jdu
ba ani nevím, kde žít zítra budu
Jestli mezi živými budu i nadále
a zda-li pak jak princezna zatančím si jednou na bále?
Opravdu již nemám čeho ztratit
a vydám se duši svou někam najít.
Hm, ale kde taková duše hledá se?

Otevřu krabici a snad jen já vidím nespatřitelné,
přede mnou leží pár map s cestami, jež jsou asi neviditelné.
Autor Bejby, 22.01.2013
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí