Cesty

Cesty

Anotace: Kolik jich vede do Říma...? :)

Přemýšlím
Kolik cest vede asi do Říma
Když má mysl zrovna nedřímá...

Znám je
Jako své ošlapané boty
Jak v partituře barevné noty.

Půjdeme
Po nich, abychom spatřili víc
Čemusi, poznání i světlu vstříc.

Neodmítni
Nastavení mé ruky a tváře
Ne, když je kolem tolik záře.


Tak myslím
Kolik jich vede asi do Říma
Jaká síla je právě objímá...
Autor Zasněný básník, 01.02.2013
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí