Naděje

Naděje

Anotace: Naděje na štěstí, čekání na lepší zitřky.

Na dosah prostředníčku
štěstí se ukrývá
Stačí jen vzít si lžičku
Poleva ubývá

Hlty energie
Plné tváře
Konečně žije
polární záře

V mysli, ta barevná teď je
Déšť skončil, duha přichází
V dobré se obrátí vše zlé
S úsměvem konec je nesnází

Lepší zítřky po rozepři
Každý má na kus právo
Štěstím dávno se nešetří,
jím krmit se jest zdrávo
Autor Serja, 06.02.2013
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí