Iluze Reality

Iluze Reality

Anotace: Pojednání o relativitě skutečnosti, života nebo pravdy, jak ji aktuálně můžeme vnímat a pochopit. Cítíme, že je tu něco víc, než se zdá na první pohled...

NA POZADÍ reality
žije další svět.
NEPROZRADÍ identity,
cos hledal, teď hned.

Ten svět ŽIJE vyšší mocí,
souvislosti nevidíš.
Nepokryje SVĚTLO nocí,
nesmysl pak nezaspíš.

Hledání pravdy – bez významu.
PROČ se NENÍ čeho CHYTIT?
SÍLA nitra VŽDY v SEBEKLAMU,
z vytržení vzejde úsvit.

Jasný ŽÁR PROZŘENÍ
spaluje staré a otvírá
jas snů. PRAVDA NENÍ!
Svár iluze náhle umírá.
Autor Husky, 07.02.2013
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí