Min kära

Min kära

Anotace: x

Min kära,
s rukopisem masového vraha,
dlouhé měsíce jsi kroužil kolem,
jak slídivý pes,
a hledal stopy ve sněhu,
čerstvě napadlém,
v zemích Sverige.
Já je však zametala
velmi pečlivě.
Autor LadyElis, 03.04.2013
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Bakchus, Morgenstern, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí