Trinásť je znamení

Trinásť je znamení

Anotace: zvieratníka

Nepatrím k matrixu
ani k antimatrixu
stojac v bráne času
ak iní machri sú
v matrike bez zápisu
ja ho mám, z atlasu

hviezd si ho prečítaš
ak hádať nechceš sama
k Zemi sa nehodím
Zem ku mne áno, tiaž
skúša na mne z neznáma
vzťah k nej nehodnotím

ako ideálny
medzi znameniami je
z trinástich jedno moje
- váš svet surreálny
s matrixizmom prazmije
má chybné orloje
Autor Petbab, 07.04.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí